Září 2019

Září 2019

Ihned po prázdninové pauze jsme se dali do práce a začali jsme pilně trénovat. Připravovali jsme se na dva poslední letošní závody v požárním útoku a také na závod požárnické všestrannosti.

Hned první víkend v září jsme s jednotlivci dorostu, mužů až žen vyjeli do Pískové Lhoty na závody v běhu na 100m s překážkami.

Další foto zde: https://sdhdrisy.rajce.idnes.cz/Piskova_Lhota_2019/#IMG_6384.jpg

Dřísy

O dva týdny později, v sobotu 21. září, jsme pořádali memoriál Bohumila Dytrycha a soutěž O pohár starostky obce. Všechny zářijové tréninky jsme proto pracovali na požárním útoku, jelikož jsme po prázdninách postavili nová družstva a také jsme testovali nově vyrobené terče.
Na domácí půdě se nám po několika letech opět konečně vedlo. Přípravka obsadila krásné 2. místo, velké překvapení pro nás mladší žáci, kteří si zaběhli svůj nejlepší čas skončili také na 2. místě a starší žáci na místě……
I našim dospělým se dařilo družstvo mužů i žen si vyběhalo třetí místo.
Vyšlo nám krásné počasí a hlavně vše probíhalo velice rychle.

Další foto zde: https://sdhdrisy.rajce.idnes.cz/Drisy_21.9.2019/

Brandýs nad Labem

Druhý den, v neděli, jsme jeli na poslední letošní závody v požárním do Brandýsa nad Labem. Zde se mladším ani starším žáků tolik nevedlo, ale přes to prokázali soutěžního ducha a to že si umí navzájem pomoci.

Další foto zde: https://sdhdrisy.rajce.idnes.cz/Brandys_nad_Labem_2019/